What you SEO is what you get!

comma helpt de zoekmachines op weg

Bent je actief op het web, maar zouden de resultaten beter kunnen? Wilt je méér uit je website halen als het gaat om bezoekers en leads? Search Engine Optimization (SEO) of zoekmachine optimalisatie is in deze gevallen een efficiënte oplossing.

Met SEO presteert je website beter in zoekmachines (Google!). Op die manier bereik je gemakkelijker nieuwe klanten die op zoek zijn naar producten of diensten die je aanbiedt. Een website die zeer relevant is voor de doelgroep, levert hogere bezoekersaantallen en verbeterde output in de vorm van leads.

Online ondernemers merken vaak dat hun website vooral wordt bezocht door klanten bij wie hun producten en/of diensten reeds zijn gekend. Hierdoor blijven de bezoekersaantallen redelijk op peil, maar leads vanaf het web blijven uit. Om ook de potentiële klanten te bereiken die je nog niet kennen, moet de site goed scoren bij de zoekmachines. Met een SEO-geoptimaliseerde website wordt de kans dat men je spontaan vindt een stuk groter.

Op basis van een analyse van het online zoekgedrag (keywords) doet comma een voorstel om je website bij te sturen op het vlak van structuur en inhoud. Door middel van SEO-copywriting verwerken we de relevante keywords in je website. SEO verbetert de resultaten voor zowel kleine als grote ondernemingen die lokaal of internationaal opereren en kan geleidelijk of als totaaloplossing worden geïmplementeerd.

Of SEO werkt? Een aantal referenties!

Dat een uitgekiende SEO-strategie snel rendeert, illustreren we met een aantal concrete cases.
Voor Gravelart, de specialist in grind en schanskorven, optimaliseerden we de bestaande website. Binnen de 4 weken volgend op de optimalisatie, constateerden we een groei van 300% in bezoekersaantallen én leads.

Pure Solutions, actief in het zeer specifieke domein van ‘business intelligence’ en geconfronteerd met een zware online concurrentie, zag dankzij onze optimalisatie een gevoelige verandering in zijn bezoekersprofiel. Ruim 60% van de ‘nieuwe’ bezoekers vindt zijn weg naar hun site via Google. Tevreden over onze geleverde service, besloot Pure Solutions om ook specifieke ‘AdWords-campagnes’ met ons op te starten. Adwords is het advertentieplatform van Google.
Voor Chinoh zorgde de restyling en optimalisatie van hun website voor een gevoelige stijging van het aantal online bestellingen. Via AdWords-campagnes verhogen we ook hun ‘présence’ op de Franse en Nederlandse markt.

SEO, relevante content, conversie-optimalisatie,… Er zijn tal van mogelijkheden om de functionele kracht van websites te boosten. Voor PAC Projects & Concepts, een onderneming die kapsalons en winkels inricht, slaagden we erin om het aantal online aanvragen te verdubbelen en de leads beter af te stemmen op het gewenste profiel: m.a.w. meer kwaliteit, meer rendement!

Afhankelijk van je doelstellingen, voorkeuren en budget stellen wij een passende SEO-strategie voor je op. Wil je een oriënterend adviesgesprek? Met plezier! Mail wouter@merkenmarketeers.be of greetje@merkenmarketeers.be