The Good Roll: pure happiness on your toilet

Duurzaamheid zit in de kleinste dingen, zélfs in toiletpapier. Ja, u leest het goed. The Good Roll maakt 100% boomvriendelijk en duurzaam wc-papier in plasticvrije verpakkingen.

Wat mag u zich daarbij voorstellen? 100% gerecycleerd papier zonder chloor, kleur- en geurstoffen. En daar stopt het niet bij. Het toiletpapier komt in vrolijke prints en grappige quotes op de verpakking. Daar wilt u uw billen al eens mee afvegen, hé?

Niet alleen hun product is duurzaam, ook hun manier van werken. Ze investeren 50% van hun nettowinst in de bouw van toiletten in ontwikkelingslanden omdat ze daar amper toegang hebben tot veilige en schone toiletten.

Ook aan de directe maatschappij willen ze hun bijdrage leveren. Voor het wikkelen en verpakken van hun producten schakelen ze sociale ondernemingen in. Zo bieden ze werk en begeleiding aan meer dan 50 mensen.

Krijgt u er maar geen genoeg van? Ook tissues kunt u vinden in hun aanbod. De boxen fleuren uw bureau, badkamer of keuken helemaal op met hun prachtig design. Een traan of een snotneus is zo opgelost met de happy quotes van de The Good Roll.

Bij comma, brand strategists kunt u alvast uw billen of snotneus afvegen met wc-papier en tissues van The Good Roll. Komt u ze uitproberen in de 411?

Meer duurzaam nieuws vindt u hier.