comma’s websitewijzer

comma’s websitewijzer

Een website bouwen is als het optrekken van een huis. ‘Een huis’ kan vele gezichten hebben. Hoeveel kamers had u gewild? Style château of eerder functioneel basic? Met een showroom erbij? Het liefst met aparte dienstingangen? Met ongeziene speciallekes?

Om een leidraad te hebben, hebben we drie archetypes omschreven. Het is een basis om uw behoeftes aan functionaliteit te ontleden en een referentie voor uw budgettering. Wegwijs op het web? Raadpleeg comma’s websitewijzer!

1 One page website

One page website

Onepagers zijn een budgetvriendelijke manier om uw kernboodschap te communiceren. Koppel er een call-to-action aan en u hebt een interactieve online tool. Weinig navigatie en een afgelijnde content zorgen voor een fijne ‘user experience’. De focus ligt op kwaliteit en niet op kwantiteit. Hierdoor is de bezoeker aandachtiger. Bovendien scoren onepagers goed qua positie in de zoekresultaten van Google.

We ontwikkelen de onepagers in Drupal, het opensource Content Management System. Hierdoor is uw website meteen ‘responsive’ waardoor hij correct wordt weergegeven op een brede waaier van devices (PC, smartphone, tablet …). Bovendien laat Drupal toe om je onepager verder uit te bouwen. Nieuwe functionaliteit? Meer pagina’s? Geen probleem!

Ook een one page website bouwen?

Contacteer wouter@merkenmarketeers.be

Referenties: Boozwood, Bistro Boschvogel, Simply D, Lokkedize, Pixies, SB Concepts

boozwood websitesimply d

Boschvogel website Lokkedize website

Pixies website SB Concepts

2 Multipage website

Multipage website

U wilt uw bedrijf stevig op het web zetten? In één pagina kunt u onmogelijk uw essentiële inhoud kwijt? Dan is een multipage website de tool om online te communiceren met uw doelgroep(en).

De site moet uw imago ondersteunen en de waarden van uw bedrijf en/of merk(en) in de verf zetten. Onze webdesigners maken een ontwerp dat naadloos aansluit bij uw corporate branding. Maar niet alleen het oog wil wat. Functionaliteit en commerciële doelstellingen zijn minstens even belangrijk voor webdesign en webontwikkeling. Een heldere structuur en een overzichtelijke navigatie zorgen ervoor dat uw bezoekers vlot hun weg vinden op uw webstek.

Ook de multipager ontwikkelen we in Drupal. Met het CMS Back-End Systeem kunt u zelf op ieder moment de inhoud van uw website beheren en aanpassen. Standaard voorzien we ook een contactformulier dat in je mailbox terechtkomt. Handig om snel en accuraat te antwoorden op informatieaanvragen, offerteverzoeken enz. Omdat we de site in Drupal ontwikkelen, kan uw webstek vlot meegroeien met uw specifieke noden.

Graag een analysegesprek over de bouw van uw nieuwe website?

Contacteer wouter@merkenmarketeers.be

Referenties: Vandamme Reizen, Axintor, Moteo, Bics, Franco Belge, Flemish Tradition

Moteo websiteAxintor Vandamme reizen websiteFlemish Tradition website

Franco Belge Restaurant website Bics website

 

3 Uw op maat gebouwde website

Website op maat

Met onze basispakketten bouwen we zeer functionele, attractieve, professionele websites. Als u specifieke wensen heeft die buiten deze basisstandaarden vallen, dan ontwerpen en ontwikkelen we met plezier uw website op maat.

Misschien wilt u een interactieve locatiezoeker? Of een multifunctionele webshop? Een centraal beheerde combinatiesite (interessant voor multimerken)? Of een performante inschrijvingsmodule?

Yes we can!

Wenst u een ‘tailor made’ aanpak voor uw nieuwe website?

Contacteer wouter@merkenmarketeers.be

Referenties: Concertevents, Malysse-Sterima, Pidyhypotheek.winkel 

Concertevents Pidy website

Malysse-Sterima websitehypotheekwinkel website