comma digital strikes again

en deed dat niet op de bowlingbaan…

Ons digital branding team deed de afgelopen weken weer zijn uiterste best. comma, ging geen potje bowlen, maar slingerde maar liefst drie nieuwe sites het wereldwijde web op. De websites van Metis Consulting, Exceller Bikes en Optiek Lucas kregen een grondige facelift.

Met een trendy fietsenboetiek in het hartje van Brugge weet Christian van Exceller Bikes zijn klanten telkens van de mooiste fietsen, fietskledij, onderdelen en accessoires te voorzien. Het design- en webteam van comma, werden dan ook aan het werk gezet om die stijl te vertalen in een mooie website. Met resultaat! Na twee weken online kreeg Christian al meer dan tien contactformulieren in de bus.

Ook Kris Perquy – die trouwens op 1 juni een 411-sessie geeft – rekende op comma, voor de bouw van een website voor Metis Consulting. Een eenvoudige, doch mooie en overzichtelijke site is vanaf heden te aanschouwen via metisconsulting.be. Check it out now!

En last but not least ging ook de website van Optiek Lucas uit de Vlamingstraat in Brugge deze week live. Een nieuw logo, heel wat brillenfoto’s en een mooi design waren de succesformule tot de nieuwe website van deze excentrieke opticien. Surf dus snel naar lucasoptiek.be en geef je ogen uitgebreid de kost. Vat je ‘m?!

Website_MetisConsulting

Website_ExcellerBikes

Website_OptiekLucas

Ook uitgekeken op je huidige website? Contacteer dan wouter@merkenmarketeers.be en ontdek wat wij voor jou kunnen doen!