Ban ruis uit je brein!

Zappen van de ene videomeeting naar de andere. De klok rond mails beantwoorden. Posten, delen, liken, swipen, … Voortdurend flitsen digitale prikkels aan ons netvlies voorbij. Digiminderen is vandaag de dag een uitdaging. Bij een overdosis aan online stoorzenders, dreig je de grip te verliezen. De gloednieuwe Mindtrix-tool helpt je om dit te voorkomen.

There are dreamers and there are planners. The planners make their dreams come true.

Dit citaat is raak. In turbulente tijden heb je structuur en planning nodig om je beter te focussen. Eenvoudiger gezegd dan gedaan … Hoe pak je dat écht aan? Je brein begrijpen is een eerste stap.

Onze hersenen hebben namelijk een aversie tegen verandering. Mindtrix heeft er wat op bedacht. De managementtools zitten boordevol slimme trucjes waarmee het wél lukt.

Peace of mind starts here

Zo luidt het credo van Mindtrix. Snak je naar minder chaos in je hoofd? Dan is deze managementtool – ontwikkeld en getest door experten – beslist iets voor jou. Een handig instrument om je bedrijf, je team én je persoonlijke leven beter te managen. Compleet met inspirerende quotes voor een positieve mindset. Met de dag, week en maandplanner stel je niet alleen doelen, je koppelt er ook concrete stappen aan. Helder communiceren? Jezelf en je team motiveren? Stapels werk verzetten? Fluitje van een cent! Het ultieme doel: optimale prestaties, ongebreidelde creativiteit en opborrelende energie.

The power of planning lies in its simplicity

Stilstaan leidt niet tot stilstand. Wel integendeel. Zo nu en dan deconnecteren is een must voor breinrust. Roep af en toe de eindeloze stroom van digitale prikkels een halt toe. Alleen dan kan je je focussen.

We practice what we preach.

De hardgekafte, stijlvolle exemplaren van de businessbijbel halen je bewust even van je scherm weg. Digiminderen stap 1. Goed zo! Mindtrix biedt je ruimte op papier, voor meer zuurstof in je brein. Keynotes en inspirerende quotes in één handige tool. Ideeën en bevindingen neerpennen creëert nieuwe inzichten. Net dat is de sleutel tot succes. Daarom raden personal coaches en psychologen het zo sterk aan. Doe jezelf een positieve mindset cadeau!

Mindtrix heeft nog meer offlinetools in petto: van takenbord tot whiteboard. Ideaal om een brainstorming met je team te plannen. Gebruik deze eenvoudige toepassingen en speel in op de kracht van visualisatie. Alweer zo’n trucje om ons dwarsliggend brein te slim af te zijn. Wedden dat de creativiteit borrelt en bruist?

Dream big

Hoewel ons brein de moeilijkste computer is om te programmeren, helpen de eenvoudige Mindtrix-tools je hierbij. Het resultaat? Betere prestaties. Minder stress.

Greetje Demuelenaere en Wouter Casteleyn zijn niet alleen de oprichters van comma, brand strategists en Peace For Talent, maar ook de grondleggers van Mindtrix. Als drukbezette ondernemers weten ze maar al te goed wat de valkuilen zijn. Met deze methode slagen ze erin relaxter en efficiënter te werken. Met dank aan de bedrijfswetenschappers, -psychologen en experten die zich achter het project schaarden.

Nu exclusief in voorverkoop aan €75 i.p.v. €95. Bestel de businessplanner volume 1 en 2 vandaag nog via de webshop. Ook als relatiegeschenk een briljant plan!

#simpletools #outoftheboxthinking #mindtrixworks #peaceofmind

#bettercommunication #moreengagement