You name it, we create it!

Ons eigen uitgekiend marketingplan vormt de basis om corporate communication op poten te zetten. Zo kreeg luikenspecialist Artimobili een herpositionering en werden de specialisten van ICMS hebben naast hun kennis nu ook een sterk merk om mee naar buiten te komen.

Luikenspecialist Artimobili kon wat eenduidigheid gebruiken in z’n communicatie. Na een grondig gesprek werden we meegesleept in de passie voor het lievelingsdier van onze klant: de olifant. De karaktereigenschappen en het typisch uitzicht van deze kolos vormden de basis om zijn verhaal te brengen. In het logo komt de olifant puzzelmatig naar voor. Een strak design en het ruime assortiment aan kleuren komt ook terug in de huisstijl en website.

Marktleider Artimobili biedt al meer dan 20 jaar kwalitatieve sier- en klapluiken voor de ramen-, deuren- en bouwmarkt in België en Frankrijk. Van PVC tot aluminium, van basiskleuren tot trendy kleuren, van moderne look tot klassieke stijl en van standaardaf- werking tot maatwerk. Als luikenspecialist kan zowel de professional als de particulier terecht in de ruime showroom en u krijgt er advies op maat. Raak geïnspireerd bij Artimobili, de expert in alle producten die bij uw raamelement thuishoren.ktleider Artimobili biedt al meer dan 20 jaar kwalitatieve sier- en klapluiken voor de ramen-, deuren- en bouwmarkt in België en Frankrijk. Van PVC tot aluminium, van basiskleuren tot trendy kleuren, van moderne look tot klassieke stijl en van standaardaf- werking tot maatwerk. Als luikenspecialist kan zowel de professional als de particulier terecht in de ruime showroom en u krijgt er advies op maat. Raak geïnspireerd bij Artimobili, de expert in alle producten die bij uw raamelement thuishoren.

ICMS zijn specialisten in ‘captive management’. Om een complex gegeven beknopt te omschrijven: een ‘captive’ focust zich op het optimaal managen van de risico’s van een organisatie. comma had het genoegen om ICMS een internationale B2B-allure aan te mogen meten.

Mist jouw bedrijf een creatieve marketingstrategie? Neem vrijblijvend contact op via info@merkenmarketeers.be en we bekijken samen wat we voor u kunnen betekenen.