Woondromen?

Zoek ‘jouw’ architect om ze waar te maken!

Welke architect past het best bij je woondroom? Heb je een strakke villa voor ogen? Wil je eerder een architect met sterke referenties in de renovatie van rijwoningen? Of?… Vind jouw architect op ‘zoekeenarchitect.be’ van NAV. comma zorgde voor de visuele identiteit, van logo tot design van de website.

De architectenorganisatie NAV is de grootste beroepsfederatie in Vlaanderen. Hun site zoekeenarchitect.be heeft twee doelen. Het eerste doel is de promotie van de aangesloten leden bij een ruim publiek: van de particuliere tot de institutionele bouwheren. Nog belangrijker is het tweede doel, namelijk de kandidaat-bouwers via een handige zoekrobot helpen in hun zoektocht naar de meest geschikte architect voor hun bouwproject. De bezoeker kan ook grasduinen in een uitgebreide portfolio met realisaties.

Het logo werd een klaar, no-nonsense ontwerp met een uitnodigende, zachte uitstraling. De site werd vanuit dezelfde filosofie gedesignd. Hedendaags, warm, functioneel en overzichtelijk. Om de site te promoten ontwierp comma advertenties, o.a. voor inlassing in Knack Weekend en Trends Vastgoedgids.

Op zoek naar een passend imago voor je dienst of product? Contacteer judith@merkenmarketeers.be