Witte Merels?

comma en SBM geven er een lap op!

Geen paniek. Ondanks de ronddwarrelende witte pluimpjes zijn we geen meedogenloze vogelmeppers. We lanceerden enkel de campagne van SBM waarin de Merula Alba de hoofdrol speelt.

SBM en Syntra West behoren tot de Syntra West Groep. Syntra West is alom gekend voor zijn opleidingen voor ondernemende mensen die snakken naar zelfstandigheid. SBM is de specialist van bedrijfsgerichte opleidingen. SBM traint, coacht en adviseert. In, met en voor bedrijven. Via een pitch ging SBM op zoek naar een communicatiebureau voor een krachtige campagne. Doelstellingen: hun service en hun aanbod onder de aandacht brengen van een ruimere doelgroep en bekend maken dat de bedrijfsgerichte opleidingen van Syntra West volledig migreren naar SBM.

Centraal in de campagne staat ‘de witte merel’ die net als de witte raaf en de duizendpoot zeer geliefd is in bedrijfsomgevingen. Zeldzame profielen met uitgesproken skills.

SBM zorgt voor de gewenste witte accenten waarmee medewerkers in hun bedrijf kunnen schitteren. Via training op diverse locaties in Vlaanderen of in-house op maat van het bedrijf, via personeelsadvies en competentiemanagement. De belangrijkste kennisdomeinen van SBM zijn ICT & Media, Management, Taal, Techniek & Veiligheid.

De boodschap wordt via diverse kanalen verspreid. We maakten een radiospot, een folder voor de cursisten, advertenties en een impactmailing (!bash!… met witte pluimpjes en een verfpot dekkend merelwit) om de klanten van het eerste uur te bedanken. Als geschenk werd gekozen voor – hoe kon het anders – een zalige Saint Emilion Grand Cru met de toepasselijke naam ‘La Croix du Merle’.

Proost! Op het succes van SBM!

Geïnteresseerde vogelaars verwijzen we graag naar de informatieve site vogelbescherming.be.
Talentspotters en -ontwikkelaars naar www.sbmopleidingen.be
De meerwaardezoekers voor hun communicatie kunnen mailen naar lore@merkenmarketeers.be