Vijf troeven van ECCOgravel in beeld

comma, merkenmarketeers ontwikkelde in opdracht van ECCOproducts uit Wetteren een dynamische productfilm. Aan de hand van een reeks experimenten worden vijf unieke troeven van ECCOgravel in beeld gebracht. comma, stond in voor de volledige productie van a tot z, van script tot post-productie.

ECCOproducts ontwikkelt innovatieve en gebruiksvriendelijke producten voor de buitenruimte. Eén van hun topproducten is ECCOgravel, waterdoorlatende grindstabilisatie. Dit product onderscheidt zich van zijn concurrenten op enkele concrete punten. Aan de hand van een reeks vergelijkende tests bracht comma, deze eigenschappen in beeld. Hierbij stond comma, in voor het ontwikkelen van een script en draaiboek, voor het filmen en het monteren. Naast een Nederlandstalige versie werd ook een Franse, Duitse en Engelse versie van het filmpje gemaakt.

De productfilm wordt als verkoopsargument gebruikt en wordt daarnaast ook nog eens ingezet in een bredere marketingcampagne aan de hand van een gerichte direct mailing naar tuinarchitecten en aannemers.

Bekijk hier de FR versie
Bekijk hier de DE versie
Bekijk hier de EN versie