Vijf jaar lang op toer door West-Vlaanderen

Al sinds 2008 rekent Westtoer voor zijn emailcampagnes in het kader van MICE (Meetings-Incentives-Congressen-Events) op de expertise van comma, merkenmarketeers. Een snelle en totale service vormen de voedingsbodem voor dit duurzaam partnerschap.

Vijf jaar geleden ging Westtoer op zoek naar een communicatiepartner om hun MICE-beleid te stroomlijnen. Sindsdien verzorgt comma, merkenmarketeers voor hen op geregelde tijdstippen B2B-mailings. Hierbij kan Westtoer steeds rekenen op een totaalservice van A tot Z. comma, staat in voor het rewriten op basis van aangeleverde teksten en zorgt er steeds voor dat zo de partners van Westtoer op een coherente wijze in the picture worden geplaatst. De mailings worden in html-formaat aan Westtoer aangeleverd, waarna zij deze via hun eigen mailprogramma verspreiden.

Dat deze samenwerking ondertussen zijn vijfde verjaardag viert, is hoofdzakelijk te danken aan de goede verstandhouding tussen beide partners. Samen met Westtoer wil comma, nog vele jaren deze boeiende regio in de spotlight houden.