Verzekeraars met een verhaal

In opdracht van Protect – een nicheverzekeraar in de bouwwereld die in de beroepsaansprakelijkheid van ontwerpers is gespecialiseerd – organiseerde het Storytelling-team van comma, merkenmarketeers een rondetafelgesprek met enkele vooraanstaande verzekeraars. Dit gesprek resulteerde in een boeiend artikel in de recentste nieuwsbrief van Protect.

Ook bij Protect weten ze maar al te goed dat je een goed merk uitbouwt aan de hand van een relevant en breed verhaal. Op zoek naar professionele ondersteuning klopte Protect aan bij comma, merkenmarketeers. Samen met de klant werd een rondetafelgesprek opgezet met een reeks prominente spelers in de verzekering van beroepsaansprakelijkheid.

Beroepsaansprakelijkheid is binnen de verzekeringswereld een boeiend onderwerp, dat per beroepstak op een heel eigen manier ingevuld wordt. Naast de bouwsector schoven ook specialisten op vlak van het notariaat, de medische en de financiële wereld mee aan tafel.

comma, stond in voor de praktische organisatie van het gesprek, verzorgde de inhoudelijke voorbereiding en trad op als moderator tijdens het rondetafelgesprek. Nadien leverde comma, een geredigeerde tekst samen met een fotoreportage van het gesprek af aan Protect. Deze vormden voer voor de meest recente nieuwsbrief, het ‘Protect Bulletin’.