Van Afrika tot in Amerika.

Of we iets deden voor K3? Neen, maar wel voor BICS!

BICS – Belgacom International Carrier Services – is de succesvolle dochter van Belgacom. BICS is de schakel tussen de telecomoperatoren van verschillende landen en bekleedt hierin de marktleiderspositie. De site van BICS gaven wij onlangs een update.

De website van BICS hebben we volledig overgezet naar Drupal. Drupal is een open source content management systeem, ooit ontwikkeld door de Belg Dries Buytaert en ondertussen wereldwijd verder uitgebouwd, gebruikt en actief ondersteund door de Drupal Community. Miljoenen websites zijn er mee opgebouwd, waaronder ook de site van het Witte Huis.

Daarnaast zorgden we voor een blogmodule op de site. Via deze module is het o.a. mogelijk om vlot de nieuwsbrieven in de site op te nemen. Voorts werden ook social media in de website geïntegreerd. Alles wat op de website geplaatst wordt, kan met een eenvoudige druk op de knop gedeeld worden.

Een website in Drupal dat door u eenvoudig aan te passen is? Neem contact op met lore@merkenmarketeers.be en we zorgen er samen voor!