Tijd om te leren van Leertijd

De impact van onze billboard op JIM tv.

Meten is weten. Sinds de start van de campagne waren er 27.130 sessies op de website. 69,60% van de sessies werden gevoerd door nieuwe gebruikers, zijnde 18.882.

Voor de campagne werden drie doelen gesteld: nieuwe leerbedrijven aantrekken, jongeren laten grasduinen in de Leertijd-site en potentiële leertijdjongeren over de streep halen om informatie aan te vragen. Alle drie de doelen werden bereikt. Opvallend was de grote interesse van de bedrijven.In de periode dat de billboard op JIM werd uitgezonden (4 weken, vanaf midden augustus) was er een stijging van de activiteit op de website merkbaar. Meer nog: vanaf midden augustus kwam het behalen van de doelstellingen in een stroomversnelling. Dagelijks vulden bezoekers online formulieren in, zowel met aanvragen van potentiële leertijdbedrijven als respons van geïnteresseerde jongeren.

leertijd

Interessant is ook het beeld van de geografische spreiding. Het grootste bereik werd behaald in de grote steden. Koploper was Antwerpen, gevolgd door Gent en Brussel. Op het kaartje zien we ook interesse uit Han-sur-Lesse en Arlon 😉

Advies voor je mediamix? Contacteer Greetje: greetje@merkenmarketeers.be