Thumbs up for Twikey!

Bedrijven die hun klanten via domicilieringen laten betalen, zullen er binnenkort een administratieve last bij krijgen. Zij moeten ten laatste op 1 februari 2014 voldoen aan de aangepaste versie van de SEPA-reglementering. De verantwoordelijkheid van deze domiciliëring verhuist namelijk van de bank naar de onderneming zelf. Gelukkig zorgde Twikey voor een oplossing. De kersverse organisatie van Dominique Adriansens en medevennoot Koen Serry ontwikkelde hiervoor een handige online tool. Dankzij deze applicatie kan de klant het domiciliëringsakkoord makkelijk ondertekenen. Het online beheren van de domicilieringen zal ook eenvoudiger en sneller verlopen.

Adriaensens en Serry richten zich met hun applicatie vooral op de Benelux. In de toekomst is het de bedoeling hun doelgroep te vergroten naar Europese bedrijven. Twikey is ook van plan om deze tool verder uit te breiden tot het algemeen beheer van contracten.

Met dit innovatief hulpmiddel bereikten ze reeds de finale van de Innotribe Start-Up Challenge in Dubai, een wedstrijd van Swift. Deze internationale wedstrijd beloont jaarlijks de onderneming met het meest innovatieve idee. In totaal namen er zo’n 200 startende ondernemingen aan deel uit de financiële sector. Hun halvefinaleplaats leverde hen al een kantoorruimte op in Londen voor 6 maanden. Benieuwd wat hen nog meer te wachten staat.

Met deze finaleplaats kwam Twikey al meerdere malen in de media. Zo verscheen er recent een artikel in Ondernemers en in de Krant van West-Vlaanderen.

Thumbs up for Twikey!

Klik hier voor het originele artikel