The gates are open…

Restaurant Franco Belge opende gisteren voor de eerste keer zijn deuren. Na een geslaagde trial op zondag, waren chefs Dries Cracco en Tomas Puype helemaal klaar voor hun eerste service. En met succes!

“We werden hartelijk ontvangen in het zeer gezellig kader. De bediening is uitstekend en het eten voortreffelijk. Een verrijking voor onze stad!”

Restaurant Franco Belge is the place to be voor de liefhebbers van de traditionele Frans-Belgische keuken met een hedendaagse toets. Dat heeft zich ook vertaald in het unieke kader van het restaurant, dat de authenticiteit van het Oude Brugge elegant verweeft met een smaakvolle, trendy strakheid.

comma, merkenmarketeers ontwikkelde het logo en de huisstijl van Franco Belge, net als de menukaarten. Ook de websitewww.restaurantfrancobelge.be – werd in dezelfde trendy, strakke stijl ontworpen. Watertanden bij het bekijken van de foto’s is toegestaan!

Ook net het businessplan voor je nieuwe zaak geschreven? Contacteer dan greetje@merkenmarketeers.be en ontdek wat wij voor jou kunnen doen!