Succesvolle HR-campagne voor hypotheek.winkel

In opdracht van hypotheek.winkel ontwikkelde comma, merkenmarketeers een wervende HR-advertentie. Daarnaast stond comma, ook in voor de gerichte mediabooking. De publicaties in Metro en De Zondag zorgden voor een geslaagde wervingscampagne, waarbij in totaal meer dan 140 kandidaten zich bij hypotheek.winkel aanboden.

Hypotheek.winkel vergelijkt voor haar klanten woningkredieten van meer dan 25 banken op een objectieve en onafhankelijke manier. Deze groeiende onderneming startte in 2001 met een nieuw businessconcept en kan in 2013 al rekenen op een netwerk van 13 hypotheek.winkels verspreid over Vlaanderen.

Voor de verdere uitbouw van haar netwerk is hypotheek.winkel op zoek naar kantoorhouders en coaches. Hiervoor klopte hyptheek.winkel aan bij haar vaste communicatiepartner, comma, merkenmarketeers. comma, ontwikkelde een advertentie en ging voor hyptheek.winkel op zoek naar de meest geschikte kanalen om deze te verspreiden. De advertentie verscheen eind vorig jaar drie maal in De Zondag en drie maal in Metro.

Ondertussen is de effectiviteit van deze wervingscampagne gebleken. In totaal meldden zich 143 kandidaat-hypotheek.winkeliers aan. Hypotheek.winkel is nu dan ook druk in de weer met de selectieprocedure en opleiding van deze mensen. Samen met deze kandidaten hoopt hypotheek.winkel haar ambitieuze groeidoelstelling voor 2013 en 2014 te realiseren.