Start your own tour de force…

… Al fietsend door het Brugse Ommeland

We hoeven het je wellicht niet meer te vertellen. Bij comma, merkenmarketeers staat alles in het teken van onze tour de force. Ergens op een koude dag in het najaar van 2015 werden we dan ook abrupt wakker geschud. Een pitch? Yes! Van Westtoer? Dubbel yes! Voor het ontwerpen van een fietsgids? Driedubbel yes! Met tintelende vingers, wijd opengesperde ogen en vol goesting dachten we een bruisend concept en idee uit. We moesten en zouden de pitch winnen. Et voila, vandaag, 18 maart 2016, kunnen we met trots zeggen dat de nieuwe fietsgids er eentje van onze makelij is! Jieha!

Even serieus nu. Op Paasmaandag 28 maart 2016 stelt Westtoer het nieuwe fietsnetwerk van West-Vlaanderen voor. Een netwerk met 1.048 nieuwe knooppunten, samen goed voor zo’n 3.180 km aan fietswegen. Niet alleen fiets je nu langs 405 extra knooppunten, het fietsnetwerk werd bovendien verlengd met maar liefst 600 km.

Alle bordjes van het fietsnetwerk in West-Vlaanderen werden vervangen en ieder knooppunt kreeg een nieuw nummertje toebedeeld. Bovendien kregen de bewegwijzeringsborden een facelift en is ieder paaltje nu voorzien van een QR-code. Heel wat fietsroutes en nieuwigheden dus om (opnieuw) te ontdekken. En daarom ontwikkelde comma in opdracht van Westtoer een praktische fietsgids met 10 suggestieroutes doorheen het mooie West-Vlaanderen.

Fietsen langs 100% lokale adresjes

Westtoer stippelde zorgvuldig 10 routes uit voor zowel de sportieve fietser als voor de hippe biker die graag geniet van het de lokale specialiteiten. Interessant weetje: elk van de 10 voorgestelde fietsroutes kadert in een bepaald thema. Zo brengt route één je van de ene vakman naar de andere en wijst route drie je de weg door allerlei bedevaartsoorden in de polders.

Onze getrainde wielrennersbenen staan alvast te trappelen om ons ros van stal te halen en de routes te fietsen! Kun je ook niet wachten tot 28 maart? Bekijk dan alvast eens de fietsgids hieronder. Want we zijn er trots op!

Wil je graag je eigen tour de force starten met comma? Dat kan via greetje@merkenmarketeers.be!