Spindle: veel meer dan zomaar een nieuwe website

Op 20 juli lanceerde comma, merkenmarketeers www.spindle.be. Deze nieuwe Drupal-website vormt het uithangbord van de Kempense HR-specialist Spindle. comma, merkenmarketeers stond voor dit bedrijf in voor een volledige strategische restyling, van het bedenken van een nieuwe naam tot het ontwerpen van diverse huisstijldragers.

Tot voor kort gingen Kempense kmo’s met HR In Motion in zee wanneer zij op zoek waren naar een no-cure-no-pay, hands-on en transparante aanpak van hun HR-beleid. In opdracht van deze klant bedacht comma, merkenmarketeers een volledige restyling. Naast de nieuwe naam – Spindle – kwamen hierbij onder andere ook een nieuwe baseline – HR with a twist – en een nieuw logo aan te pas.

www.spindle.be

De nieuwe website van Spindle weerspiegelt de beweeglijkheid en het inlevingsvermogen van deze HR-specialist. Ze is volledig in Drupal 7 opgebouwd en leest automatisch de vacatures van het eigen informaticasysteem van Spindle in. Kandidaten kunnen er hun profiel opladen en bladeren door de aangeboden jobs.

Sociale media

In de nabije toekomst ontplooit comma, merkenmarketeers voor Spindle een sociale mediacampagne en wordt de restyling naar verdere huisstijldragers doorgetrokken. Op deze manier hoopt comma de groei van deze ambitieuze klant verder te kunnen ondersteunen.