SDE & NATCH

Internal communication with a “! tsiwT”

Fijne opdracht! SDE & Natch staken de koppen bij elkaar rond thema’s als flexibel werken, gebruik van actuele communicatietools, policies, etc. Of we dit op een serieus luchtige manier konden ballen? No balls, no glory. We did!

De krachten van SDE zijn ‘little beasts’ die de moderne KMO op ICT-vlak ondersteunen. Die van dochter Natch ‘little freaks’ in het verlenen van advies en diensten rond e-business. Als moderne spelers op de ICT-markt zijn ze Flex @ work. Dit vergt uiteraard afspraken, efficiënte communicatie, vooropgestelde prioriteiten, bereikbaarheid, ownership, verantwoordelijkheidszin, respect en wat dies meer zij.

Vanuit de ervaringen, bevindingen en suggesties van het team werd een referentiekader uitgezet om ‘working better to perform better’ te faciliteren. Deze schat aan informatie plooiden we in catchy zinsneden en aansluitend stuurden we ons Laurie op pad om zich de beeldtaal van Roy Lichtenstein eigen te maken. We bedolven haar onder stapels Marvel Comics en voerden haar geestverruimende ruimtecake. Als return schonk ze ons een reeks schitterende illustraties om ‘The Work’Out Charter’ op een originele wijze te verluchten.

Intern communiceren op een ‘eigen’-‘zinnige’ manier?