Als een ambitieuze ondernemer staat u vaak voor nieuwe uitdagingen. UNIZO biedt een individueel begeleidingstraject aan om te groeien in wat u doet en hoe u dat doet.

Aangezien we onze focus leggen op het begeleiden van groeibedrijven leek het ons zeer opportuun om mee te werken aan dit project.

Kantelmomenten in het ondernemerschap, dagelijkse kost.

Dagelijks beslissingen nemen en sturen waar nodig, dit is bij elke ondernemer niet onbekend. Het klinkt eenvoudiger dan het is in de realiteit. Op bepaalde momenten staat u als ondernemer voor één of meerdere uitdagingen. Op die momenten is het belangrijk dat u beroep kunt doen op experten. Road to Growth is een begeleidingstraject op maat van ambitieuze ondernemers die voor deze kantelmomenten staan in het ondernemerschap, en die willen blijven groeien.

Ondersteund door KMO-portefeuille van Agentschap ondernemen

UNIZO maakt tijdens drie intensieve gesprekken een duidelijke analyse van uw onderneming. Daarna stellen ze een actieplan op om verder succesvol te ondernemen. De doorlooptijd duurt slechts enkele maanden, wardoor u de actiepunten snel kan uitvoeren.

Wilt u ook blijven groeien als ondernemer? Contacteer Greetje voor een opstartgesprek.

Bron: https://www.unizo.be/projecten/road-growth-nieuwe-uitdagingen-voor-jouw-onderneming