Professionele bagage?

Check ze in bij SBM!

SBM is dé specialist in bedrijfsgerichte opleidingen. SBM adviseert, coacht en traint in bedrijven, met bedrijven, voor bedrijven. Op de SBM campussen worden tal van ‘ready to learn’ opleidingen aangeboden. Daarnaast – en niet in het minst – is SBM een flexibele partner die oplossingen op maat uitdoktert voor bedrijven en hun medewerkers. Deze monden uit, in unieke partnerships.

Voor SBM lanceerde comma een nieuwe campagne. Als kapstok refereren we naar het effect dat SBM heeft op de kennis en de knowhow van bedrijven en hun medewerkers. “SBM doet wat met je professionele bagage!”.

Deze boodschap vertaalden we visueel in een beeld van een trolly die gepimpt werd met stickers. Deze zelfklevers verwijzen op een ludieke manier naar het brede aanbod van bedrijfsgerichte trainingen. I love CNC, een taalbadje Duits, professioneel tapen voor sporttrainers etc.

De campagne voeren we op een geïntegreerde manier. Op TV zijn we aanwezig met een billboard. De boodschap is te horen op de radio en er komen ook advertenties aan. Daarnaast ontwikkelden we afgeleiden waaronder leuke weggevertjes.