Over kleedkamers en waardig heen gaan

Het webteam van comma, merkenmarketeers sleutelde de voorbije week twee nieuwe websites in mekaar die een goede illustratie vormen van de veelzijdigheid van hun portfolio. De ene website is het visitekaartje van Interio Sports, een specialist in de inrichting van sportaccomodatie, terwijl de andere voor Uitvaartcentrum Allemeersch mensen in een moeilijke periode van dienst wil zijn.

www.interio-sports.be

Interio Sports is dé specialist bij uitstek in de inrichting van sportaccomodatie: van kleedkamers tot kantines of skyboxen, van materiaalruimte tot vergaderzalen, van fitness tot persfacilities,… van kleine renovaties tot topsport-projecten. Voor de ontwikkeling van een nieuwe website klopte deze ambitieuze onderneming uit Torhout aan bij het webteam van comma,.

Het karakteristieke design van de nieuwe website weerspiegelt de stijlvolle inrichtingen waar Interio Sports voor garant staat. De achtergrond bestaat uit een slider in JavaScript die grote sfeerbeelden en renders van inrichtingen weergeeft. Het geheel zorgt voor een sfeer- en klassevolle look.

Daar waar de vroegere webstek van Interio Sports nog op het comma9-cms draaide, is de nieuwe interim-sports.be opgebouwd in Drupal 7. Dit laat onder andere toe dat de klant zelf uiterst eenvoudig content aan de website kan toevoegen. Een handige newsfeed houdt je dan weer op de hoogte van de laatste nieuwtjes bij Interio Sports.

www.allemeerschuitvaartcentrum.be

Voor Uitvaartcentrum Allemeersch uit Aartrijke stond comma, voor een totaal andere uitdaging. De website van een uitvaartcentrum dient zowel qua look & feel, als qua content aan zeer specifieke eisen te voldoen.

Op designvlak koos comma, voor een opbouw in de huisstijlkleuren en gaf het een prominente plaats aan een citaat van Toon Hermans dat ook de muren van het uitvaartcentum zelf siert. De kleurencombinatie houdt een mooi evenwicht aan tussen waardige rouw en hoop op licht in de duisternis.

Ook deze website steunt op het nieuwe Drupal 7 en kan op enkele specifieke features rekenen. Zo kunnen mensen eenvoudig online een rouwregister van een dierbare ondertekenen. Ook bloemen bestellen om uw rouw te betuigen gaat uiterst eenvoudig op de website zelf.