Op de juiste leest geschoold.

Scholen comuniceren! (bijna zeer goed)

“School”. Wat roept het woord bij je op? Strenge juffen, duffe wandelgangen? Een plaats van leven, leren en plezier? Een tweede thuis? Een kenniscentrum?… Geen school is gelijk. comma, merkenmarketeers heeft een stevige ervaring en reputatie opgebouwd in de ‘branding’ van scholen.

Één van de speerpuntmomenten voor comma, was de opdracht van het MMI in Kortemark om hun website onder de loep te nemen, de look & feel te analyseren, de structuur te ontleden en potentiële verbeteringen aan te kaarten. Het resulteerde in een vernieuwd, onderscheidend imago en een bijzonder “actieve” aanwezigheid op het internet.

Hierna volgden andere scholen die eveneens op zoek waren naar een manier om hun eigenheid uit te dragen. De Sint-Rembert scholengroep staken we in een passend kleedje: nieuw, actueel, mee met de informatietechnologie. Ook de website kreeg een make-over: informatief, actief, interactief. Spes Nostra, dat deel uitmaakt van de scholengroep, kreeg een visuele Sint-Rembert connectie. En de bal rolde verder.

VLOT kreeg een functionele website met een persoonlijke uitstraling. SIVI idem dito. Paalbos en de basisschool Assebroek evenzo. Hierbij werkten we nauw samen met een werkgroep van leerkrachten en directie. We staken de Kunstacademie van Brugge in het nieuw.

We werkten acties uit SIVI, brochures voor de Kunstacademie, belettering voor Sint-Rembert,… Kortom, onze expertise in adequate communicatie voor scholen groeide stap voor stap verder in vele richtingen.

Één van onze recentste realisaties in deze niche, is een frisse, levendige, attractieve, wervende brochure voor het VTI in Diksmuide.

Toe aan schoon schip met jullie huidige schoolcommunicatie? Op zoek naar de merkenessentie van jullie instelling? Behoefte aan een webstek die beantwoordt aan de noden van ‘nu’ en morgen? Mail zonder aarzelen naar lore@merkenmarketeers.be! Bank vooruit en kus van de juf!