Ook Sergio Herman is fan!

De mooiste driftwoodcollectie is nu ook online te koop!

Uit de diverse naamsvoorstellen kwam de naam ‘CORO’ als favoriet uit de bus. CORO verwijst naar coraux, de koralen die langzaam op een natuurlijke manier ontstaan en altijd uniek zijn van vorm. Het maritieme past perfect bij het drijfhout. CORO verwijst eveneens naar het hart, de ziel, de kern, de essentie. De natuurlijkheid, de organische ‘less is more’ charme, de uniciteit en het hoge designgehalte kregen vorm in een hedendaags logo.

Dit waren de eerste cruciale stappen in de creatie van een passende ‘branding’ van de collectie van Catherine. De volgende stap was de ontwikkeling van de ‘CORO driftwood collection’ webshop.
Deze werd ontwikkeld met behulp van Magento, de open source standaard voor e-commerce.

Onze ontwikkelaars ontwikkelden in samenspraak met Catherine een atypische Magento-site van met een uitgesproken lifestyle gevoel. De doorsnee Magento-site is zeer statisch en lineair gestructureerd. De CORO-site is een uitstekend functionerende webshop met een attractieve allure die breekt met de klassieke strakheid van Magento. Naast de originele vormgeving valt de site ook op door zijn functionaliteit. De site is 3-talig en vertrekt vanuit het Frans. De pagina’s beschikken over een ‘autoscroll’ functie. Klikken van de ene naar de andere productpagina hoeft niet. Gewoon scrollen is voldoende. De creaties van CORO worden over de hele Europese Unie geleverd. Voor de prijsberekening wordt meteen het corresponderende btw-tarief van ieder land gebruikt. De transportkosten worden automatisch berekend volgens het gewicht van elk product.We zijn best fier op de CORO website en wensen Catherine veel succes met de lancering van haar collectie.

Van plan om een online shop te openen en op zoek naar sterk advies? Contacteer Wouter voor alle webgerelateerde issues: wouter@merkenmarketeers.be