New York, New York…

Vorige week bracht een delegatie van comma, merkenmarketeers een bezoek aan GK Brand in New York. Dit Amerikaans marketing- en communicatiebureau maakt net als comma, onderdeel uit van Tribe Global, een nieuw wereldwijd netwerk van gelijkgestemde agentschappen.

Sinds oktober 2012 maakt comma, merkenmarketeers onderdeel uit van Tribe Global, een ambitieus internationaal netwerk van communicatiehuizen. Deze samenwerking was voor comma, de aanleiding om een bezoek te brengen aan het partneragentschap GK Brand in New York. Tijdens een blitsbezoek van 5 dagen werd bekeken hoe beide bureaus in de toekomst mekaars werk kunnen aanvullen en ondersteunen.

Binnen Tribe Global heeft ieder partneragentschap zijn eigen specifieke competenties. Door een hechte samenwerking tussen de bureaus kunnen afzonderlijke spelers zich verder specialiseren in hun vakdomein en hiermee andere agentschappen ondersteunen.

Zowel GK Brand als comma, profileren zich sterk op merkenmarketing en branding, waar naamgeving een belangrijk onderdeel van uit maakt. Samen met zaakvoerder Vásken Kalayjian gingen Greetje Demuelenaere en Wouter Casteleyn op zoek naar raakvlakken in stijl en methodologie. Op termijn willen beide agentschappen naar een gemeenschappelijke werkwijze toegroeien. Een belangrijke rol is weggelegd voor een verdere rationalisering en automatisering van bepaalde processen. Hiermee willen GK Brand, comma, en het hele Tribe Global netwerk zich verder als brandingspecialisten op mondiaal vlak manifesteren.