Mobile app of mobile website? Vind het uit

Mobile marketing zit enorm in de lift. Consumenten zijn er dol op! Bedrijven proberen dan ook op deze trend in te spelen. Maar, ze worstelen vaak met de vraag: ‘Wat is de beste keuze voor ons om de doelgroep te bereiken: een mobile app of een mobile website?’.

MDG Advertising helpt de ondernemingen op weg met hun recent ontwikkelde infographic. Deze tool vergelijkt mobile apps met mobile websites. Het brengt de mogelijkheden, opportuniteiten, sterktes en zwaktes, enzovoort uitgebreid in kaart.

In de infographic kunt u bijvoorbeeld zien dat mobile apps veel sneller zijn, terwijl mobile websites veel voordeliger zijn. Mobile websites hebben qua bereik ook meer bezoekers en impressies dan mobile apps. Maar, bij deze laatste zijn de consumenten wel meer geëngageerd.

Elk heeft zijn eigen sterktes en zwaktes. De keuze zal afhangen van de doelstellingen en de doelgroep van de organisatie. Kortom: wat en wie wil u met de mobile app of –website bereiken? Zo zijn mobile websites meer geschikt voor e-commerce, search en entertainment. Terwijl mobile apps bij voorkeur gebruikt worden voor hun hoge connectiviteit, navigatie en vermogen om te informeren.

Check the tool, and find out what fits you the best!

Klik hier voor het originele artikel van MDG Advertising