Mercedes in groot Zedelgem?

Garage Decock!

Lees verder Voor comma bestond de uitdaging erin, om het imago van Garage Decock prominenter te maken en het meer te laten aansluiten bij hun sterke identiteit. Deze “eigen” identiteit wordt bovendien gestuwd door het vlagschip Mercedes-Benz. Het werd een interessante stijloefening in het zoeken naar de juiste balans. comma ontwikkelde een gepast, stijlvol logo, huisstijldocumenten, corporate map, aankleding van de gevel, etc… Ook online zorgde comma voor een sterke aanwezigheid. www.garagedecock.be is een webstek die perfect aansluit bij het ontwikkelde imago. Mercedes-Benz met een flinke toets Decock… of omgekeerd? De site is niet alleen imagoversterkend. Het is ook het online kanaal om aanvragen te verzamelen voor onderhoud, service, etc… Het is ook het platform waar garage Decock zijn gamma uitmuntende Nearly New Cars presenteert. Web-gerelateerde vragen? Mail naar wouter@merkenmarketeers.be” target=”_blank”>Garage Decock uit Zedelgem is een Mercedes-Benz erkend Servicepunt met meer dan 45 jaar ervaring. Het is een zeer betrouwbare partner die top 3 scoort wat klantenservice betreft. comma boog zich over de positionering, de imago-ontwikkeling en het ontwerpen en bouwen van een functionele ‘Decock’ website.

Lees verder Voor comma bestond de uitdaging erin, om het imago van Garage Decock prominenter te maken en het meer te laten aansluiten bij hun sterke identiteit. Deze “eigen” identiteit wordt bovendien gestuwd door het vlagschip Mercedes-Benz. Het werd een interessante stijloefening in het zoeken naar de juiste balans. comma ontwikkelde een gepast, stijlvol logo, huisstijldocumenten, corporate map, aankleding van de gevel, etc… Ook online zorgde comma voor een sterke aanwezigheid. www.garagedecock.be is een webstek die perfect aansluit bij het ontwikkelde imago. Mercedes-Benz met een flinke toets Decock… of omgekeerd? De site is niet alleen imagoversterkend. Het is ook het online kanaal om aanvragen te verzamelen voor onderhoud, service, etc… Het is ook het platform waar garage Decock zijn gamma uitmuntende Nearly New Cars presenteert. Web-gerelateerde vragen? Mail naar wouter@merkenmarketeers.be” target=”_blank”>

Voor comma bestond de uitdaging erin, om het imago van Garage Decock prominenter te maken en het meer te laten aansluiten bij hun sterke identiteit. Deze “eigen” identiteit wordt bovendien gestuwd door het vlagschip Mercedes-Benz. Het werd een interessante stijloefening in het zoeken naar de juiste balans.

comma ontwikkelde een gepast, stijlvol logo, huisstijldocumenten, corporate map, aankleding van de gevel, etc…

Ook online zorgde comma voor een sterke aanwezigheid. www.garagedecock.be is een webstek die perfect aansluit bij het ontwikkelde imago. Mercedes-Benz met een flinke toets Decock… of omgekeerd?

De site is niet alleen imagoversterkend. Het is ook het online kanaal om aanvragen te verzamelen voor onderhoud, service, etc… Het is ook het platform waar garage Decock zijn gamma uitmuntende Nearly New Cars presenteert.

Web-gerelateerde vragen? Mail naar wouter@merkenmarketeers.be.