Media database

De grote media database “Mediaspecs” telt ondertussen al 7.565 titels (ja, zoveel verschillende media bestaan er in België en Luxemburg!) waarvan:

– 1.059 magazines

– 693 vakpers

– 220 dagbladen

– 660 huis-aan-huisbladen

– 752 out-of-home

– 387 radio/tv

– 1676 digitaal

1 centrale database waaruit immens veel nuttige informatie kan geput worden omtrent media! Tarieven, technische gegevens, foto’s en adressen van alle media in België en Luxemburg. Positieve verhaal hiervan? Communicatie- en marketingbureaus worden op deze manier ondersteund in het zoekproces naar de juiste media-mix voor hun klanten. Men kan selecteren op doelgroep, op onderwerp, op naam,… Zo wordt er een uniek pakket samengesteld om gestructureerd te kunnen communiceren naar de juiste doelgroep. Adverteren is niet lukraak en plik plok een media uitkiezen die je zelf aangenaam vindt. Adverteren is het vinden van de juiste media voor jouw doelgroep. Dit is een strategische zoektocht waar wij jullie graag in bijstaan. Daarnaast zijn we blij dat er enkele organisaties ons bijstaan bij deze zoektocht!

Ook op zoek naar de juiste media of het juiste communicatieplan om jouw doelgroep te bereiken? Stuur dan gerust een mailtje naar lore@merkenmarketeers.be.