Mariasteen uitgelicht.

Dé referentie in klantgericht maatwerk.

Mariasteen worstelt jammer genoeg nog te dikwijls met de hardnekkige vooroordelen verbonden aan de term ‘beschutte werkplaats’. Om deze perceptie om te buigen deed Mariasteen beroep op comma, merkenmarketeers. Aan de hand van een merkenmodel kreeg de communicatie een nieuwe inhoud en vorm.

Mariasteen, gestart in 1963, is een toeleveringsbedrijf met een duidelijke focus op metaal & montage, hout, groen en enclave (= detacheren van werknemers). Als één van de grootste maatwerkbedrijven van Vlaanderen, bedient Mariasteen met 800 medewerkers tal van prominente bedrijven en openbare besturen. Het is een gerenommeerde, actuele speler, met een performant machinepark, een geoliede organisatie en een gemotiveerde ploeg werknemers. Ook research & development is een stokpaardje van Mariasteen.

Samen met comma werden de activiteiten op een heldere, vernieuwende manier in kaart gebracht. Dit ging gepaard met de ontwikkeling van een nieuw logo, een baseline en een huisstijl. Deze werd ondertussen toegepast op een folder en een roll-up banner.