MARCOM onder de loep

comma & SBM bevragen massaal de Vlaamse KMO’s

Sterke merken scoren goed. Hun marketing-communicatie is een belangrijke pijler van hun bedrijfsvoering. Tal van enquêtes hebben hierrond bevraagd. Weinig of geen stonden specifiek stil bij de investeringen en de mix van de actuele Vlaamse KMO. Daarom lanceerden comma, merkenmarketeers en SBM samen een grootschalige enquête bij de Vlaamse KMO’s.

The Big SME Marcom Survey’ wil een representatief beeld schetsen van de huidige bestedingen, prioriteiten, keuzes etc. comma en SBM willen antwoorden formuleren op vragen als “In welke mate en op welke manier zetten groeibedrijven in op communicatie? Welke methodieken gebruiken ze? Is er een correlatie tussen de groei en de bestedingen? Wat zijn de trends?” e.d.m.

comma ken je. Wij zijn merkenmarketeers, gespecialiseerd in Brand Strategy, Brand Design en Digital Branding. SBM coacht en adviseert KMO’s, grote bedrijven en (internationale) organisaties. Daarnaast is SBM actief in no nonsense bedrijfstrainingen en begeleiding. SBM maakt deel uit van de Syntra West Groep.

Bij deze roepen we iedereen op, om deel te nemen. ‘The big SME Marcom Survey’ wil immers één van de grootste peilingen ooit bij KMO’s zijn rond dit thema. Bovendien is het invullen van de enquête op zich een perfecte gelegenheid om stil te staan bij de talrijke facetten en processen van je eigen marketing-communicatie. Iedere deelnemer krijgt ook een exclusief rapport om te benchmarken.

Je input is zeer waardevol.
KLIK HIER om de enquête online in te vullen.

Bedankt voor je deelname!