Managing towards results

Performan heeft zijn stek op het worldwide web!

Hoe plaats je een gedreven ‘management partner’ op een passende manier in de kijker? comma boog zich over de definiëring en positionering van Performan.

Consultancy. Het woord roept meteen een beeld op dat geïmpregneerd is van clichés. Het vinden van de juiste ‘tone of voice’ voor het corporate imago van Performan was dan ook geen sinecure. Accenten, nuances vormen immers het kader voor een onderscheidende verschijningsvorm. In casu: Performan is een no-nonsense “doe”-consultant, met voeling voor dynamische “processen” waarin het menselijkpotentieel een centrale rolkrijgt toebedeeld. Hands-on, puttend uit kennis en ervaring, gefocust op organiseren, reorganiseren en groeien: managing towards results. Beter konden we het niet omschrijven.

Hierbij aansluitend, ontwikkelden we een passende corporate huisstijl: strak, actueel, anders dan de anderen, waarbij het oog voor detail een sleutelpositie heeft. Als corporate beelden werden drie beelden geselecteerd met een sportief karakter: de schermer, de skiër, het zeilteam. Het zijn metaforen voor wendbaarheid, alertheid, aanpassingsvermogen, concentratie, wil, doorzettingsvermogen, individuele talenten, de kracht van gedreven teams, etc. Ze alluderen m.a.w. op de succesfactoren van resultaatgedreven management.

Performan levert een brede waaier aan diensten. Deze hebben we op een overzichtelijke manier gebundeld op de gloednieuwe Performan-website: www.performan.be.
We wensen Filip veel succes en zijn steevast overtuigd – mede door de oprechte, positieve testimonials van de mensen die we interviewden – van de meerwaarde die hij biedt aan tal van bedrijven.