Magento

Open source shop voor e-commerce.

Dat we van Drupal houden, hoeven we wellicht niet meer toe te lichten. Als we sites ontwikkelen waarin een webshop centraal staat, laven we ons graag aan de open bron die de Magento Community Edition heet.

Magento is momenteel het snelst groeiende e-commerce platform. De grote troeven zijn het gebruiksgemak en de uitbreidbaarheid. Het is een modulair systeem, waardoor er selectief geconfigureerd kan worden. Dit komt de efficiëntie én de snelheid van de webshop ten goede. Duizenden programmeurs en specialisten over de hele wereld helpen mee om Magento continu te verbeteren. Magento is stabiel, professioneel en betrouwbaar. Magento biedt een grote waaier aan functies (navigeren door catalogi, analyse, marketing en promo tools, SEO, product browsing, afrekenen, verzending, etc…). Bovendien is een webshop in Magento vlot zelfstandig te beheren door de bezitter van de e-shop.

Heel recent ging de e-shop van Pasta e Basta online. Ideaal als je online je winkelmandje wil vullen met exclusieve artisanale Italiaanse specialiteiten: www.pastaebasta.be.

 

www.missfabuloes.be > voor wie houdt van online shopping en handgemaakte sierraden.

www.rform.be > voor wie tijdloos hedendaags design wil aanschaffen met een vleugje “fun”.