Koninklijke kroonluchters van TAL

Configureer je King George online!

“King George” van TAL – Technical Architectural Lighting – geeft de weelderige kroonluchter een eenentwintigste eeuwse look gegeven en verloste hem van al zijn franjes en tierlantijntjesNa de introductie op een aantal toplocaties (onder andere de Yellow in Brugge) werd de King George in de markt gezet. comma ontwikkelde een krachtige online configurator.

King George VI, VIII of XII? Het hangt ervan af hoeveel armen je verkiest. Een wit of zwart frame? Voorkeur voor ingewerkte LED of liefhebber van de vlamvorm? Een bepaalde kleurtemperatuur in gedachten? Dimbaar indien mogelijk? Met de configurator stel je in een mum je eigen King George samen, met een preview en een gedetailleerde offerte in pdf-formaat. Voor de dealers is het een handige tool om de King George naar wens samen te stellen en het order snel en efficiënt te kunnen plaatsen.

Maar ook de voor de particulier is de configurator interessant. Via de button ‘ideas’ komt de bezoeker terecht op de Pinterest-pagina met tal van inspirerende configuraties op diverse locaties. Vervolgens kan hij zelf een configuratie naar wens simuleren.

De configurator werd ontwikkeld in PHP en Drupal. De King George configurator is toegankelijk via de hoofdnavigatie van de TAL-website:www.tal.be. De mini-site kan ook rechtstreeks bezocht worden via de URL www.king-george.be.