KMO-portefeuille ontoegankelijk 30-31/3

comma, merkenmarketeers is door de overheid erkend als dienstverlener van de KMO-portefeuille voor advies en strategisch advies. Die KMO-portefeuille werd in het leven geroepen omdat KMO’s sneller de weg moeten vinden naar een merkenmarketeer of marketing- en communicatiebureau.

Het vertalen van zowel de bedrijfsstrategie enerzijds als de communicatiestrategie anderzijds gebeurt nog onvoldoende. comma, merkenmarketeers bouwt een brug tussen deze twee en is overtuigd dat dit voor elke KMO een haalbare kaart is.

Vereenvoudigde KMO-portefeuille

Op 1 april 2016 gaat de brede, vereenvoudigde KMO-portefeuille in werking. Vanaf dan krijgt elke KMO per jaar een subsidieplafond en één steunpercentage toegewezen. Die subsidies kunnen ingezet worden voor opleiding en/of advies. Het subsidieplafond wordt telkens bepaald volgens de grootte van de onderneming en lopen van 10.000 euro tot 15.000 euro. Meer informatie is hier te vinden.

Geen steunaanvragen mogelijk op 30 en 31 maart

Omdat het nieuwe systeem vanaf 1 april in voege treedt, kunnen op 30 en 31 maart geen steunaanvragen ingediend worden. Tot 29 maart kunnen nog aanvragen ingediend worden volgens de huidige voorwaarden, vanaf 1 april volgens de nieuwe voorwaarden.

Wil je weten wat de KMO-portefeuille voor jouw bedrijf kan betekenen? Mail dan naar greetje@merkenmarketeers.be!