Hydro-pneumatics

SISA NV is online!

SISA NV werd in 1955 in Brugge opgericht. SISA is een toonaangevende specialist in de ontwikkeling, distributie en assemblage van hoge- en lage druk hydraulische slangen en koppelingen. Centraal staat de één contactpunt filosofie. SISA heeft alles in huis om elke wens en elke uitdaging van de klant oplossingsgericht te benaderen. comma realiseerde zopas de nieuwe SISA-website.

SISA NV, met hoofdzetel in Zedelgem en een site in Polen, heeft een splinternieuwe website (www.sisa.be). Dankzij drupal CMS kan SISA volledig zelf zijn content beheren.

Er werd gestreefd naar een overzichtelijke ‘no nonsense’ B2B-webstek. Één van de belangrijkste onderdelen van de site is het vlot navigeerbare overzicht van de producten.

De site is responsive en past zich hierdoor aan, aan diverse devices. Nu steeds meer mensen surfen op tablets en smartphones is het stilaan een must dat elke site responsive is. Sites die nu ontwikkeld worden in drupal zijn standaard responsive.

Dateert je site van voor 2015 en is je site niet responsive? comma zorgt voor een voordelige update! Contacteer wouter@merkenmarketeers.be