Goozz alarmsystemen

let’s create buzz!

Voor Matthias Vermeersch en Jurgen Breemersch is het zover. Hun firma – gespecialiseerd in uitstekende, betaalbare alarmsystemen met excellente service – kreeg een naam, een identiteit, ondersteunende tools en een online aanwezigheid die gezien mag worden! comma schreef mee aan hun verhaal.

Welke naam geef je aan een hedendaags, ambitieus bedrijf dat 17 jaar ervaring en pakken enthousiasme investeert in de klantgerichte totaalbeveiliging van woningen? Na een reis door letterland botsten we op GOOZZ: een ode aan de gans (goose), het alarmsysteem avant la lettre. Een echte treffer als je beschouwt dat korte, klinkende, beschikbare namen steeds zeldzamer worden.

Het logo-ontwerp is puur en hedendaags naar analogie met de uitstraling van de producten van GOOZZ. De rode golfjes verwijzen naar een alarmsignaal. Dragende kleuren zijn wit, zwart en rood. Het wit is heel aanwezig en refereert naar de gemoedsrust, het veilige gevoel, het comfortabele thuisgevoel, het trendy cocoonen. Deze veiligheid en het comfort liggen ook aan de basis van de beeldselectie voor de visuele storytelling. Op www.goozz.be werd alle informatie over GOOZZ en de producten op een sfeervolle manier vertaald in een overzichtelijke website.

Vragen over het online luik van je communicatie? Mail wouter@merkenmarketeers.be