Gloria in excelsis MOTEO

… zij geven bikers vleugels …

Wat Brussel is voor de Europese Unie, is Kontich voor de motorrijder. Hier is immers het hoofdkwartier van Moteo gevestigd, de Europese marktleider in de distributie van motoren, onderdelen en accessoires. comma ontwierp en ontwikkelde de Moteo website.

Moteo verdeelt maar liefst 350 merken in 9 landen bij meer dan 10.000 dealers. Deze en andere indrukwekkende cijfers vind je terug op de gloednieuwe webstek van Moteo: www.moteogroup.com.

De site baadt in een harmonieuze veelheid van sferen. Nostalgie. Passie. Bezieling. Knowhow. Leiderschap. Beleving. Brands. Branding. Technologie. 2 Wheels. Parts. Europa. …
Sferen die naadloos aansluiten bij het multimerken universum van de distributeur Moteo.

De Moteo-site is een dynamische, hedendaagse scroll-site met parallax scrolling. Parallax scrolling is een techniek, waarbij afbeeldingen met verschillende snelheden (=parallax) verticaal en/of horizontaal en soms gecombineerd met extra animaties, over elkaar heen rollen (=scrollen). Hiermee wordt de illusie van diepte gecreëerd. Naast beelden werd ook film geïntegreerd.

Onder het item ‘careers’ in het hoofdmenu werden handige functionaliteiten toegevoegd om online jobdiscripties te raadplegen, de pdf met de beschrijving van de vacature te downloaden en online te solliciteren. Tijdens de online sollicitatie kan de kandidaat zijn cv en begeleidend schrijven uploaden.

Op zoek naar de juiste partner voor je nieuwe website? Contacteer Wouter Casteleyn via wouter@merkenmarketeers.be