Gemotiveerde seizoenskrachten

al eens aan Axintor gedacht?

Axintor Interim, met kantoren in Veurne en Roeselare, heeft een stevige reputatie opgebouwd in het vinden van de beste buitenlandse uitzendkrachten in de sectoren bouw & constructie, techniek, productie en logistiek. Hun gloednieuwe website, gesigneerd comma, zit op het web!

lees verder Axintor rekruteert in de eigen interimkantoren, maar ook in wervings- en selectiekantoren in nieuwe EU-landen als Polen, Hongarije, Spanje en Portugal. Steeds meer bedrijven ontdekken de ongekende troeven van deze super gemotiveerde tijdelijke krachten. ‘Gewoon Goed Geregeld’, de slogan van Axintor, zegt in drie woorden waaraan Axintor zijn stijgend succes te danken heeft. Axintor heeft een stevige expertise opgebouwd in de selectie van buitenlandse werknemers en zorgt zelf, van A tot Z, voor alles wat erbij komt kijken: huisvesting, contracten, verzekering,…

Comma ontwikkelde de nieuwe website van Axintor. De site werd inhoudelijk geoptimaliseerd voor de zoekmachines: search engine optimization of SEO. Een SEO optimalisatietraject streeft ernaar dat je website een goede zichtbaarheid heeft bij je doelgroep, met meer interessante bezoekers en een hogere merkbekendheid als gevolg en uiteraard opvallend veel meer leads. Om de zoekresultaten – in de zeer concurrentiële interimmarkt – extra te boosten, investeerden we ook in AdWords. Het triumviraat design, SEO en AdWords werkt! Na twee maanden merken we een zeer goede conversie.

De nieuwe Axintor-website is een heldere website, die op een bevattelijke manier stilstaat bij de vele facetten van interimarbeid met buitenlandse werkkrachten.

Bekijk wat we bedoelen op www.axintor.be.