Fullwood Packo Melkmagzine

De kracht van een eigen magazine

Al voor het derde jaar op rij kiest Fullwood Packo – ontwikkelaar en producent van vooruitstrevende melkmachines, koeltanks en melkrobots – om zijn doelgroep te bereiken met een eigen melkmagazine in plaats van gefragmenteerd te adverteren.

Het investeren in een eigen magazine heeft geen invloed gehad op het communicatiebudget. Deze manier van communiceren heeft evenwel geleid tot een grotere impact. Het Melkmagazine wordt verspreid, in het Nederlands en het Frans, naar alle melkveehouders als insert bij Melkveebedrijfen « Lait & Elevage ». comma staat in voor de volledige redactie, opmaak, productie en handling. Er wordt steeds kort op de bal gespeeld. In 1 maand tijd komt het magazine tot stand. Het magazine wordt heel doelgroepgericht geschreven en omvat testimonials, productnieuws, innovaties, agendapunten… kortom, alles wat de professionele melkveehouder boeit.

Meer info voor de profit-farmer en andere geïnteresseerden is te vinden op www.fullwood-packo.be.

Volledige redactie, opmaak, productie en handling. Er wordt steeds kort op de bal gespeeld. In 1 maand tijd komt het magazine tot stand. Het magazine wordt heel doelgroepgericht geschreven en omvat testimonials, productnieuws, innovaties, agendapunten… kortom, alles wat de professionele melkveehouder boeit.

Meer info voor de profit-farmer en andere geïnteresseerden is te vinden op www.fullwood-packo.be.

Stories to tell? Contacteer tom@merkenmarketeers.be.