Full force. Full service. Fullwood.

Fullwood-Packo op Agribex

Wellicht hoeven we je Fullwood-Packo niet meer voor te stellen. Voor de nieuwe comma-fans of trouwe fans met oncontroleerbare opstoten van amnesie: Fullwood Packo is een toonaangevend ontwikkelaar en producent van vooruitstrevende melkmachines, koeltanks en melkrobots. comma dacht mee en gaf vorm aan de beursstand op Agribex. Dit resulteerde in een gezellige, sfeervolle beursstand met een sterk verhaal. Gedaan met de koele toestellenstand…


De hedendaagse landbouwer staat voor grote uitdagingen om zijn bedrijf rendabel te houden. Fullwood-Packo is al jaren een trouwe partner voor de melkveehouders, die als geen ander deze uitdaging begrijpt. Profit farming is de ultieme doelstelling van Fullwood-Packo. Hiervoor ontwikkelt en produceert het bedrijf oerdegelijke machines en toebehoren.Maar wat Fullwood-Packo absoluut onderscheidt, is hun ongeëvenaarde service en hun onderbouwd advies. Wie Fullwood-Packo installeert, haalt automatisch de Full Profit Farmers Service in huis. Bereikbaarheid 7/7 – 24/24. Excellente dealer diensten in de eigen regio. Kortom: zeer nabij en paraat, persoonlijk, op alle niveaus, op elk moment.

comma ontwierp de beurstand voor Agribex. Fullwood-Packo is uniek. Dat was ook te merken in de opbouw van de stand: we wilden absoluut geen ready made ‘hokjes-stand’ van dertien in een dozijn. De kracht van de stand zat in het slimme gebruik van de ruimte. De vestiaire, berging, een videoprojectieruimte en twee meeting ruimtes werden in de lange achterwand geïntegreerd. De combinatie van openheid, ruimte en geborgenheid onderstreept de visie en missie van Fullwood-Packo. Persoonlijke Service met een megagrote ‘S’. Daarom werd ook gekozen voor een erg ruime, ronde info desk. Fullwood-Packo verkoopt immers geen producten maar oplossingen, op maat van iedere klant. Want geen enkele melkveehouder is gelijk. Allen hebben ze behoefte aan wat exact en vaak ook alleen bij hen past. De desk nodigt uit om tot de essentie te komen: laten we praten en samen ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

De onvoorwaardelijke ‘FULL PROFIT FARMER SERVICE’ was het hoofdaccent op Agribex. Dat werd onderstreept met de sterke visual van de butler in de veeweide. Uiteraard werd in alles de authentieke Fullwood-Packo huisstijl gerespecteerd. Fullwood-Packo is a really strong brand!

You rang m’lord?
greetje@merkenmarketeers.be