Friends for Walwyck

het verhaal van de feniks

De Grieken geloofden dat de feniks in staat was uit zijn eigen as te herrijzen. Dat doen ook de ‘Friends for Walwyck’ die via een benefietevenement een hart onder de riem steken van Jeroen Vandewalle. Hij zag zijn Hotel Walwyck in Brugge in vlammen opgaan. comma betuigde zijn steun door de communicatie rond het evenement te verzorgen.

Op 9 februari werd Hotel Walwyck in de Leeuwstraat in Brugge getroffen door een verwoestende brand. Voor uitbater Jeroen Vandewalle a.k.a. ‘De Jerre’ was dit uiteraard een bijzonder zware klap. Door een jammerlijke kortsluiting zag hij zijn levenswerk in vlammen opgaan. Jeroen bleef evenwel niet bij de pakken zitten. Hij focuste zich meteen op de heropbouw van zijn geliefde Walwyck Hotel. Maar als zelfstandige staat hij voor een moeilijke periode – lees een periode zonder inkomsten. Daarom zijn vrienden en sympathisanten gestart met solidariteitsacties. Op 27 maart een mega ‘Friends for Walwyck Benefit Party’ in de Entrepot.
Klik hier om in te schrijven! Dat kan tot woensdag 25 maart!

comma, merkenmarketeers zorgde voor een professionele look, een logo voor de ‘Friends of Walwyck’, een omslagfoto voor Facebook, e-mailacties, een website om in te schrijven en extra sponsorship.