Forum Jobs rebranded

Drive & Experience in een nieuw, strak jasje. 

In 2014 groeide Forum Jobs maar liefst 28%. Met zijn meer dan 100 medewerkers behoort Forum Jobs tot de toonaangevende interimbedrijven in ons land. Het bedrijf kent een steile groei en het imago moet dit ook onderstrepen. Een splinternieuwe vestiging in Kortrijk werd het pilootproject voor de rebranding van Forum jobs. Streefdoelen: actueel, transparant, uitnodigend, nabij, persoonlijk, warme no-nonsense, matuur, professioneel, attractief voor alle betrokken doelgroepen (uitzendkrachten, bedrijven en medewerkers), een ‘geïntegreerde’ visuele communicatie met een grote consistentie en vlotte toepasbaarheid op het hele netwerk van kantoren. Het logo onderging een subtiele restyling om het – zowel letterlijk als figuurlijk – meer diepte te geven. Dit vertaalde zich ondermeer in de lichtreclames en driedimensionale logo’s in de kantoren.

Zowel in- als outstore werd een sterk imago uitgebouwd dat aansluit bij de identiteit van Forum Jobs. Een zeer belangrijk aspect is de openheid. Forum Jobs is een trefpunt, waar mensen uitgenodigd worden om binnen te wandelen, om samen met de gedreven en ervaren Forum Jobs medewerkers de job met de juiste perspectieven te vinden. Vandaar de keuze voor een ‘open’ etalage, zonder uitgestalde vacatures. U heeft wat Forum Jobs zoekt. Forum job heeft wat u zoekt. So, let’s talk! In het kantoor is veel glas aanwezig. Met kleurfolies werden transparante kleuraccenten toegevoegd. Daarnaast werd er ook gewerkt met lichtvolumes. De foto’s op die lichtvolumes verwijzen naar de veelheid aan sectoren en profielen waar Forum Jobs voor rekruteert.

Is je merk toe aan een make-over? Of wil je ‘from scratch’ een nieuw merk in de markt zetten? Contacteer Greetje: greetje@merkenmarketeers.be