Europe working together

meeting Tribe Global

Op 4 februari vertrekt comma naar Spitzingsee in Duitsland voor een Europese board meeting van Tribe Global. Deze bijeenkomst van Europese leden, waaronder comma, merkenmarketeers, staat in het teken van de Europese samenwerking. Alvast een preview van wat er op het programma staat.

Het Beierse skioord Spitzingsee wordt het decor van de volgende board meeting van Tribe Global. Deze internationale groep verenigt zich rond communicatie en reclame. Tribe Global telt 22 agentschappen die gevestigd zijn in 16 landen. De focus van Tribe Global ligt op creativiteit en ‘game changing ideas’.

Op 4, 5 en 6 februari komen de Europese agentschappen samen. Thema van de bijeenkomst is “Europe working together”. Naast de bespreking van de nieuwste trends en een Tribe Global update rond het reilen en zeilen van de organisatie, staan we stil bij de vraag hoe we onze samenwerking binnen Europa kunnen intensifiëren. In meetings en workshops delen we kennis (o.a. case studies, delen van sector expertise, inzichten rond specifieke thema’s zoals employer branding, the pitch doctor approach etc.). Verder veel aandacht voor nieuwe business opportuniteiten in Europa, interessante business tools en de uitdagingen waar de hedendaagse communicatieagentschappen voor staan. Spitzingsee, comma is er klaar voor!