Een zee van mogelijkheden.

2 mei, Open Camping Dag aan de Vlaamse Kust!

Westtoer – het autonoom provinciebedrijf voor toerisme en recreatie in West-Vlaanderen – ging op zoek naar een communicatiepartner voor zijn campagne om het kampeertoerisme aan de Vlaamse Kust te promoten in België en Nederland. comma nam deel aan de pitch. Driewerf hoera toen we de opdracht binnenhaalden!

De Vlaamse Kust is een toeristische aantrekkingspool. Jong en oud vinden er hun gading. Het is immers de plek bij uitstek om te genieten van zon en zee, gastronomie, recreatie, rust en fun, shopping en ga zo maar verder. De regio heeft ook een ruim aanbod campings, verspreid over de hele kustlijn. Hoe promoot je die bij een brede doelgroep? Met een bruisende Open Camping Dag natuurlijk! Op 2 mei zetten 21 campings hun deuren wagenwijd open voor de doorgewinterde kampeerfanaat en allen die kennis willen maken met de unieke kampeerbelevenis. Tijdens die dag organiseren ze bovendien tal van activiteiten en bieden ze ook interessante promo’s aan.

comma ontwierp een frisse campagne om de boodschap langs diverse kanalen te verspreiden, via advertenties, beursstand, Facebook, e-mailings, webbanners, Facebook ad’s, affiche, programmaboekjes en een radiospot, binnenkort op Radio 2.

Meer info over de Open Camping Dag vind je op www.kamperenaanzee.be

Kunnen we jou van dienst zijn met strategisch, creatief advies?
Mail naar greetje@merkenmarketeers.be