Een wit gesneden brandverzekering?

Lokale broodzakkenactie voor Seguro

Als je weet dat ‘Seguro’ in het Spaans ‘verzekering’ betekent, dan is het niet zo moeilijk om te gissen wat Seguro doet. Seguro is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar gevestigd in Loppem.

Seguro heeft een kantoor vlak naast een opvallende bankvestiging. Dat heeft gevolgen voor de visibiliteit. Heel wat inwoners uit de regio hebben al vaak langs Seguro gepasseerd zonder het echt te beseffen. Meer zichtbaarheid ter plaatse lijkt een vanzelfsprekende oplossing. Maar comma stelde voor om het wat anders te benaderen.

15 bakkers uit de ruime regio verpakken hun brood in een “Supersafe-Supersnel-Superservice” broodzak van Seguro. Welgeteld 10.000 zakken, goed voor zo’n veertien dagen inpakplezier. 10.000 zakken om het brood en onze boodschap vers te houden bij onze doelgroep: de inwoners van de regio die zich nu of ooit zouden kunnen verzekeren bij Seguro. Om de mensen met een actuele verzekeringsnood over de streep te trekken, bevat onze boodschap een aangename trigger: wie voor 30 juni een verzekering afsluit bij Seguro, die krijgt er een gratis een familiale verzekering bovenop!