Een creatief team op dreef

Het creatieve team van comma, merkenmarketeers pakte de voorbije week uit met realisaties voor een gloednieuwe B2B beurs, een rijzende ster aan het Vlaamse energie-firmament en een even spetterende als sportieve eventcampagne. Telkens zeer specifieke creaties, maar allemaal bruisend van creativiteit.

All 4 Home: Visuele Storytelling

All 4 Home is een nieuwe beurs voor geschenken, decoratie en bloemen. De B2B beurs is een organisatie van spelers uit de sector zelf, in samenwerking met Claever Associates. comma, merkenmarketeers ontwikkelde voor de eerste editie van dit event op 25, 26, 27 & 28 augustus in Flanders Expo een representatief logo en paste de visuele storytelling toe op een voorbeeldfolder. Deze laatste is er specifiek op gericht om producenten en verdelers warm te maken voor deelname aan de beurs.

watz..: Flyer

Met watz heeft de Vlaamse energiemarkt sinds kort een nieuwe speler. comma, merkenmarketeers ondersteunt deze ambitieuze onderneming in communicatie van a tot z. Naast een huisstijl, naam en logo stond comma, onder meer in voor de creatie van website en van een klantenfolder. Deze laatste ging deze week in productie. In totaal werden 10.000 exemplaren gedrukt van deze folder gedrukt. Gesloten meet deze 160 bij 105 mm en springt de afwerking met ronde hoeken en boorgaten (een knipoog naar het logo) in het oog. De folder wordt door watz verdeeld over nieuwe en potentiële klanten.

De Fietsvedetjes: Eventcampagne

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de jolige bende van de Fietsvedetjes op 20 april een fuif in Brugge. comma, merkenmarketeers sponsort het evenement van deze sportieve en charmante dames en stond in voor het ontwerp en de productie van de affiche, toegangstickets en polsbandjes. Voor het ontwerp werd vertrokken van de kleuren en stijl van de fietsvedetjes, dit design werd overgoten met een laagje comma, en afgewerkt met een frivole en sportieve toets. Mis deze knalfuif niet!