Drukwerk in huis(stijl)

Drie nieuwe grafische realisaties onderlijnen de troeven van een sterke huisstijl. comma, presenteerde de voorbije weken huisstijldrukwerk voor Debaere uit Wevelgem, Parketworld uit Izegem en RVT Meunyckenhof in Koekelare.

Met vlag en wimpel

Debaere Vlaggenmasten is de specialist bij uitstek in vlaggenmasten, vlaggen en toebehoren. Voor deze gevestigde waarde uit Wevelgem schetste comma, de afgelopen weken een nieuwe huisstijl. Er werd een nieuw logo ontwikkeld en de grafische identiteit van het bedrijf werd onder andere uitgewerkt in een briefhoofd en bijhorende enveloppen.

Hout vasthouden

Voor Parketworld ontwikkelde comma, merkenmarketeers niet alleen een gloednieuwe website. Het creatieve team voorzag de prijslijsten en brochures van een nieuwe, stijlvolle look. De brochures geven een duidelijk en visueel krachtig overzicht van de S-, R- en E-collecties van deze fabrikant van parket. Naast de opmaak stond comma, ook in voor de rationele productindeling, copywriting en fotografie. De brochures werden op kwaliteitsvol papier gedrukt en zijn beschikbaar in twee talen. Via de nieuwe website van Parketworld kan je eenvoudig de brochures zelf bestellen.

Rustige en verzorgde communicatie

Het rust- en verzorgingstehuis Meunyckenhof uit Koekelare vroeg comma, merkenmarketeers een nieuwe wervende brochure en een documentmap op te maken. Het drukwerk weerspiegelt de waardigheid en de zorg die RVT Meunyckenhof typeren. comma, koos voor de brochure voor een vierluik in de huisstijl van het RVT. De brochure geeft een bondig overzicht van de waarden die het RVT in het vaandel draagt. Naast een korte geschiedenis vind je er ook een overzicht van de aangeboden diensten en enkele getuigenissen van doorwinterde bewoners.