Drie nieuwe websites gelanceerd

Het webteam van comma, merkenmarketeers presenteerde recentelijk met enige trots drie nieuwe pareltjes. Fit-up.be, B2BnB.be en Care-India.be zijn stuk voor stuk nieuwe voorbeelden van de mogelijkheden van Drupal-ontwikkeling, een sterk groeiende poot binnen het portfolio van comma.

fit-up.be

Stap binnen in de wereld van Pilates. Op vraag van de Fit-up Pilates Studio uit Knokke-Heist ontwikkelde comma, merkenmarketeers een volledig nieuwe webstek. De site werd volledig ‘responsive’ opgezet, waardoor de lay-out zich automatisch aanpast aan het toestel waarop hij bekeken wordt. Zo straalt fit-up.be de lenigheid, evenwichtigheid en de rust uit die Pilates zo typeert.

www.B2BnB.be

B2BnB, het netwerkevent voor Brugse ondernemers is op 6 september al aan zijn 7de editie toe. Hiervoor werd een nieuwe website ontwikkeld, die net als fit-up.be volledig responsive opgebouwd is. Specifiek voor dit project ontwikkelde comma, merkenmarketeers een registratiemodule en een facturatiemodule. Twitter-berichten over het event verschijnen automatische op de Twitter-wall op de homepagina.

www.care-india.be

C.A.R.E. is een vrijwillige, kleinschalige Belgische vereniging die zich inzet voor de opvang van straatkinderen in Chennai, in het zuiden van India. Ook comma, merkenmarketeers draagt zijn steentje bij aan dit lovenswaardige project en ontwikkelde kosteloos een nieuwe website in Drupal. De focus bij de ontwikkeling lag op een website die zo goed als volledig door de organisatie aangepast kan worden via het ingebouwde CMS. Je leest op de website alles over het project, het kinderziekenhuis Saranalaya en de inspanningen van de vele vrijwilligers die dit project dragen.