Drie maal Drupal 7

De voorbije weken lanceerde comma, merkenmarketeers voor drie afzonderlijke klanten telkens een gloednieuwe website. Een concert bezoeken, een partijtje tennis spelen of een gezellige locatie voor een feestje vinden wordt met deze Drupal 7-sites doodeenvoudig.

www.concertevents.be

Wie graag eens uit de bol gaat op een concert van de Romeo’s, geniet van een nostalgisch avondje Rob De Nijs of zich schor zingt op de hits van Milk Inc. moet zeker eens een kijkje nemen op de nieuwe webstek van Concert Events.

Voor dit ambitieuze bedrijf uit Beernem ontwikkelde het webteam van comma, merkenmarketeers een dynamische nieuwe website. Hierbij ging extra aandacht naar de opbouw van een boekingssysteem op basis van interactieve zaalplannen van de verschillende locaties in Brugge, Oostende en Koksijde. Je tickets kan je supergemakkelijk afrekenen via het geïntegreerde Paypal betalingssysteem.

www.tcdekoddaert.be

 

Naast het hypermoderne indoor tenniscomplex van Koddaert Tennis kan je vanaf 30 maart ook voor outdoor tennis terecht bij de gloednieuwe club TC De Koddaert in Torhout. De website die comma, merkenmarketeers voor deze nieuwe club ontwikkelde weerspiegelt de minutieuze afwerking en het sportieve imago die de club kenmerken. Vanaf 30 maart kan je als lid via de website je terrein reserveren en wie weet loop je zo Kirsten Flipkens tegen het lijf op de courts.

www.klokhofloppem.be

 

De unieke feestlocatie Klokhof Loppem heeft sinds kort nieuwe eigenaars. Zij vonden de tijd rijp voor een nieuwe website en rekenden hiervoor op comma, merkenmarketeers.

Via de nieuwe Drupal 7-site lees je alles over de mogelijkheden die Klokhof Loppem biedt voor de organisatie van familiefeesten, events, theatervoorstellingen of meetingruimtes.