Die zit! Lokale aandacht voor Velotel.

Business pleasure, cycling leisure. Velotel heeft zijn faciliteiten afgestemd op een business cliënteel en hotelgasten die van fietsen houden. Maar ook voor wie er niet overnacht, heeft Velotel heel wat te bieden.

Dit bracht comma op een originele manier onder de aandacht van het lokale publiek.

Velotel ligt aan de rand van het Brugse stadscentrum. Het restaurant van Velotel is een interessante locatie voor de mensen uit de ruime regio. Het hele jaar door kan men er terecht om te brunchen, te lunchen, te dineren, te feesten. Naast een aanbod dat Velotel zelf organiseert, kunnen mensen er terecht om een evenement à la carte samen te stellen (bv. een communiefeest, jubileum,…). Om het lokale potentieel te prikkelen, werden zadelhoezen ontworpen om over de fietszadels te spannen in de ruime omgeving van het hotel.

De boodschap werd kort gehouden: “Happines is… Riding a bike.”, met vermelding van de website. Het ontwerp sluit volledig aan bij de opgewekte huisstijl van Velotel.

Met onze resultaatgerichte creativiteit kunnen we ook jouw doelstellingen een boost geven. Mail Lore via lore@merkenmarketeers.be.